fbpx

Websites maken

Jouw unieke plek op het web​

Elk bedrijf verdient een unieke identiteit en je website moet de perfecte weerspiegeling  zijn van wie je bent en wat je te bieden hebt. Daarom maak ik geen websites met standaard sjablonen, maar ontwerp ik elke website vanaf nul, specifiek voor jouw bedrijf en doelgroep. Dit betekent dat je website niet alleen professioneel en aantrekkelijk zal zijn, maar ook dat het precies zal voldoen aan je specifieke eisen en doelen. Zo zal je website je onderscheiden van de saaie concurrentie. Ben je klaar om je unieke identiteit te laten zien en een echte indruk te maken op je bezoekers?

Wordpress website - Smartcom.be
Wordpress website - deuren-en-ramen.be

Gemakkelijk aan te passen

Je hoeft niets van codering af te weten om de tekst en afbeeldingen van je eigen website zelf bij te werken. Je gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om tekst, afbeeldingen en andere elementen te wijzigen zonder dat je ook maar iets van code hoeft te begrijpen. Verspil je tijd niet aan technische problemen of op zoek te gaan naar een web developer om je website aan te passen. In plaats daarvan kan je zelf aan de slag gaan en je website snel en gemakkelijk aanpassen wanneer jij dat wil. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan heb je altijd toegang tot je beknopte handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je bepaalde aanpassingen kunt maken. Wil je daar liever niet mee bezig zijn? No worries, een mailtje volstaat en ik doe de rest.

Overtuigend

Saaie websites zijn als een grijze duif: snel vergeten en niets bijzonders. Waarom zou je jezelf beperken tot een saaie en inspiratieloze website? Online kun je zo goed als alles zijn, dus waarom zou je niet overtuigend zijn? Het is tijd om afscheid te nemen van de saaie duif en te kiezen voor een website die als een Digital Flamingo boven water staat.

Wordpress website - penmeester.be
StayHungry mobile responsive website

Responsive Webdesign​

Je website is het visitekaartje van je bedrijf, dus het is cruciaal dat het er piekfijn uitziet voor iedereen die je site bezoekt. We leven in een mobiele wereld waar iedereen constant on-the-go is. Dus als je website niet op elk apparaat goed functioneert, is de kans groot dat je bezoekers snel weer wegklikken.

Daarom is responsive design zo belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat waarop het wordt bekeken. Of je bezoekers nu op een desktop, laptop, tablet of mobiel zitten, je site zal er altijd op zijn best uitzien.

Maak je dus geen zorgen. Ik zorg ervoor dat je website responsive is, zodat je bezoekers altijd een geweldige eerste indruk krijgen, ongeacht hoe ze op je pagina terechtkomen.

SEO Proof​

Een website is niets zonder een beetje liefde van zoekmachines. Daarom is SEO (Search Engine Optimization) zo belangrijk. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat je website zoekmachinevriendelijk is, zodat je een grotere kans hebt om gevonden te worden door je doelgroep.

Wanneer ik je website maak, zorg ik ervoor dat alles SEO-proof is. Van de inhoud tot de meta-tags, alles wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines maar vooral voor mensen. Denk aan mij als een matchmaker, ik zorg dat jouw website en je doelgroep elkaar vinden via de zoekmachines.

Maar dat is niet alles, ik zorg ervoor dat je website er geweldig uitziet op elk apparaat (responsive design) en dat het een gesprek op gang brengt met je bezoekers. Door kwalitatieve inhoud te combineren met zoekmachine-optimalisatie, zorg ik ervoor dat je website zichtbaar is en hoog scoort in zoekresultaten. 

Wordpress website - kanker-verlichten.be
Kwaliteit met een vurig en aangenaam kantje. Deze topper maakte mijn nieuwe website, luisterde, interpreteerde en dacht stevig mee. Zijn ervaring verwerkte hij in het resultaat dat er 200% mag wezen BAM! www.smart-com.be. Binnenkort met vernieuwde teksten en al. Dank je wel voor de fijne samenwerking.
Goede website gemaakt. Veel meer werk dan voorheen. Goede opvolging en belangrijk, niet te duur.

Veelgestelde vragen over webdesign

Voordat iemand je een offerte voorschotelt, moeten ze jou, je bedrijf, je doelen en de problemen die de voorgestelde oplossing oplost, volledig begrijpen. Zet je investering nooit op het spel bij een bedrijf dat niet de tijd neemt om je doelstellingen volledig te begrijpen en te verkennen. Het is belangrijk om te bepalen hoe online succes er voor jou uitziet.

Mijn mantra is: “Voorschrift zonder diagnose is een wanpraktijk.” Wat betekent dat voor jou? Het betekent dat ik begrijp dat je website slechts een deel is van het algemene beeld van je bedrijf. Ik begrijp ook dat als je ecosysteem een ​​paar onderdelen mist, een nieuwe website je niet de resultaten geeft die je verwacht. Daarom probeer ik steeds een glashelder inzicht te krijgen in welke rol je website speelt en wat je binnen die website nodig hebt om te slagen.
Je kunt van mij verwachten dat ik in ons eerste gesprek de volgende vragen stellen:

 • Hoe zullen potentiële klanten je vinden?
 • Wat willen je bezoekers doen / zien / ervaren wanneer ze op je website komen?
 • Hoe ziet online succes er voor jou uit?
 • Verkoop je producten online
 • Plan je afspraken?
 • Heb je al een logo en is het authentiek voor wie je bent en spreekt het je doelgroep aan?
 • Hoeveel webpagina’s heb je nodig volgens jou?
 • Vervangen we een bestaande site?
 • Vertel me wat wel en niet werkt op je bestaande site.
 • Wie schrijft de teksten en zorgt voor de inhoud?
 • Heb je beeldmateriaal om je diensten, product, locatie en / of team te laten zien?

Ik stel je veel vragen om een goed idee te krijgen van de investering in je website.

Er zijn drie factoren die bepalen hoe lang het duurt om je online project te voltooien:

 • Omvang van het uit te voeren werk.
 • De complexiteit van de websitestructuur.
 • Hoe beschikbaar ben jij in het geven van feedback en inhoud.

Een eenvoudige zakelijke website neemt al gauw 6-8 weken in beslag, inclusief het maken van inhoud, feedbackrondes en live gaan.
Wanneer ik je een projectofferte geef, mag je steeds een schatting van de tijd samen met de verwachte prijs verwachten.

Je oude website werkt niet voor je. Je zou dit niet lezen als het dat wel het geval was. Het opnieuw ontwerpen van iets dat ‘kapot’ is, lijkt een beetje op het opnieuw laten spuiten van een verroeste auto. Het ziet er misschien geweldig uit, maar de problemen zijn er nog steeds en zullen nog steeds problemen blijven veroorzaken. Door alles weg te halen en opnieuw te beginnen, ben ik in staat om voor jou een nette, goed draaiende website te maken die aan al je behoeften voldoet en die je zal helpen al je doelen te bereiken. 
Door helemaal opnieuw te beginnen, kan ik iets creëren waarvan je niet had durven dromen. Ik maak echter altijd graag een analyse van je huidige website om te kijken of we deze kunnen uitbreiden. Al is dat nooit een garantie.

Ik spits mezelf ook toe op je behoeften op het gebied van SEO, SEA en social media marketing. Daarom zorg ik ervoor dat je website is opgemaakt met de beste SEO-praktijken in gedachten.  
Zodra je site is gebouwd, kan je me altijd aanspreken om je website maximale zichtbaarheid en vindbaarheid te bezorgen op Google.

Ik maak meestal WordPress-websites met een reden: het is gewoon het beste platform voor kleine tot middelgrote bedrijven. Als je WordPress voor je website gebruikt krijg je de mogelijkheid om een ​​site zelf aan te passen en te maken die aantrekkelijk is voor je doelpubliek. WordPress is het dominerende websiteplatform. Sterker zelfs: Bijna 40% van de websites wordt gehost door WordPress. Hoe kan met met zulke cijfers fout gaan?

Ik heb mijn workflow zo ontworpen dat jouw stem overal gehoord wordt. We beginnen met een vragenlijst en een gesprek waar ik allerlei vragen stel om meer te weten te komen over je bedrijf en doelstellingen, waar je tevreden mee bent en wat je denkt dat verbeterd kan worden, welke rol je wilt dat je website speelt, en hoe je ideale site eruit zal zien. Zodra je je aanmeldt om partner te worden, heb je aan mij een rechtstreekse contactpersoon tijdens je project en beoordeel jij de ontwerpen. Ik wil dat je 300% tevreden bent met je website.

Meteen aan de slag?

Wil je een website laten maken en heb je al een concreet idee? Dan is het tijd voor actie!
Bezorg me je ideeën voor je website en ik ga meteen aan de slag om je een voorstel op maat te bezorgen.

hoeveel kost een website (1)
SEO

Hoeveel kost een website?

Hoeveel kost een website?

Of nog beter: Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Een simpele vraag met een iets complexer antwoord. Hoeveel een website kost hangt van veel factoren af, van website type en platform tot functionaliteit, ontwerpkwaliteit en prestaties.

Lees verder »
Open chat
Hello 👋
Hoe kan ik je helpen?